Ku Luksi & Moda Jane Prioriteti Yne

Perdorimi i Kuponit Dhurate

Ne dyqanet tona do te shperndahen disa kupona dhurate te cilat do te jene FALAS.

Kuponat dhurate jane ne vlera te ndryshme dhe perfitohen FALAS ne varesi te vleres se produktit qe ju bleni.

Nga ana e mbrapma e kuponit dhurate do jet nje kod i caktuar. Ky kod ju vlen per te kryer uljne e caktuar mbi nje blerje.

Kujdes ky kupon perdoret vetem njeher ne te gjitha produktet tona.

bli