Ku Luksi & Moda Jane Prioriteti Yne

Menyra e pageses

courierMe korrier vetëm për qytetin e Tiranës. Ju paguani vetëm mbasi produkti është dorëzuar tek ju. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë për kartë krediti apo llogari bankare dhe përseri përfitoni nga shumlloshmëria e produkteve dhe çmiemet e lira që ne ofrojmë.

 

 

 

 

Paypal është mënyra e dyte që ofrojmë. Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne nuk mund të tërheqim lekët që ju depozitoni për blerjen tuaj nëse nuk kemi përmbushur të gjitha detyrimet për të cilat ju paguani.