Ku Luksi & Moda Jane Prioriteti Yne

Ktheje nese nuk ju pelqen

Ju mund ta ktheni produktin tuaj Brenda 48 orëve nëse plotësoni kushtet e mëposhtme:

1. Produkti është në gjëndjen që e morrët me të gjitha aksesorët dhe amballazhin e tij

2. Produkti nuk ka dëmtime fizike, gërvishtje apo papastërti si në produkt ashtu edhe në paketim

3. Ju do të sillni produktin në nje nga dyqanet tona RIVALDI & PREMIUM. Produktin mund ta sillni vetë në dyqan ose mund ta dërgoni me postën që e keni marrë

4. Ju do të paguani koston e transportit të produktit si për koston e dërgimit nga ana jonë, ashtu edhe të kthimit nga ana juaj

5. Produkti duhet të jetë i shoqëruar me numrin e porosisë që ju keni bërë ose me fletën e garancisë me datën e saj

6. 48 orët vlejnë nga momenti që ju keni tërhequr produktin në postë, e keni marrë në dyqan apo nga korrierët tanë.

 

Na kontaktoni KËTU për ç’do paqartësi.